Meny
 

Den optimale treningsbagen

trening, sport, treningstips

8 punkt på sjekklisten for den optimale treningsbagen

 

Ha en ryggsekk eller bag som alltid står ferdig pakket, som i hovedsak kun skal brukes til dette formålet. Når noe brukes opp, sørg for å erstatte det til neste gang.

 

Ha gjerne et ekstra headset som kan få fast plass i trenings­bagen. Dusjsåpe, deo og fuktighetskrem er et must. Tiger­balsam for sår muskulatur er prima hvis man er støl fra økten dagen før. Noen ekstra fliseklemmer og hårstrikk kan også redde dagen.

 

Gode sko er viktig, og man kan faktisk risikere skader hvis man bruker feil. Husk at sko med mye demping som er gode for kardio, kan ødelegge for teknikken når man trener styrke.

 

Noen ganger rekker man ikke et fullverdig måltid mellom jobb og trening. En sportsdrikk kan da være alfa og omega for påfyll underveis. Favoritt-sportsbaren bør man alltid ha tilgjengelig. Hvis man spiser denne på vei hjem øker man kanskje sjansen for å holde seg til de planlagte måltidene.

 

Det spøkes på gymmen om at man kan se på drikkeflasken hvor seriøs man er med treningen. De som kjøper skikkelig utstyr har iallfall ikke tenkt til å slutte!

 

Unngå hard hud i hendene etter styrkeløft ved å bruke hansker. Hvis man trener mye styrke, kan det være hensiktsmessig å kjøpe i skinn.

 

Ha med hengelås til skapet så kan du legge fra deg mobil og lommebok uten fare.

 

  

 

Få full oversikt over treningen! 


Garmin Fenix 3 multisport GPS-klokke
Kompromissløs klokke med stilrent design
Denne er fra Spaceworld Soundgarden 

 

 

Blaze FITBIT
Stilig og smart fitnessklokke med revolusjonerende funksjoner, Purepulse pulsmåling,

GPS via mobilen og live coaching
Du finner den hos G Sport 

 

 

Interiørtips for høsten - les her

 

 

Les flere artikler i Høstens Trender her

Sist endret - 13 september 2017