Meny
 
hudpleie, kremer, skjønnhet, tips til huden

Pass på huden

Les ekspertenes beste hudkremanbefalinger til vinterhalvåret

 

 

 

Dermalogica: Intensive Moisture Balance Pris: 520,-

 

Ved tørr hud som mange får på høst- og vinterhalvåret, anbefaler jeg denne kremen. Som kombinert dag og nattkrem er det et effektivt produkt, og er til stor hjelp for dem som produserer lite talg. Den finnes i tre varianter, også for dem med kombinasjonshud. Som profesjonell hudpleie er den uten parfyme og parabener, og har høy andel av aktive ingredienser. Dermalogica har tidligere blitt prisbelønnet i Costume Award. Av alle våre hudkremer er det denne jeg vil anbefale fordi den passer til de fleste. Hos oss kan man også få en anbefaling basert på en full hudanalyse.

 

 

 

Origins: Make A Difference Plus Pris: 430,-

 

Dette er et produkt fra en grønn serie som kun finnes hos Kicks. Det betyr at den er uten parabener, fargestoffer og mineralske oljer, og inne­holder det beste fra naturen. Hvis fukt er det viktigste, så er dette den beste kremen, men hvis man sliter med veldig tørr hud, så har vi en annen som passer bedre til det. Det er viktig å justere fuktbalansen, hvis ikke prod-userer huden selv mer fett. Konsistensen er en blanding mellom krem og gelé og et AM-PM produkt, som betyr at den kan brukes både natt og dag. Den passer for alle aldere.

 

 

 

 

 

 

Time Defying Cream - DNA av Dr. Brandt 
Transforming Pearl Serum

Pris: Krem 1095,-  / Serum 1095,-

 

Huden vår er dessverre selvdestruerende. Den blir slapp og rynkete over tid, men dette produktet bremser denne prosessen. Dr. Brandt er kjent som hudlegen av alle hud­leger, og var med på å finne opp botox både til kosmetisk og medisinsk bruk. Den kremer jeg velger å anbefale inneholder ingen parabener eller parfyme, og inneholder et stoff som fjerner giftstoffene i huden. Den fyller også opp huden og gir den et vakkert utseende. En annen funfact er jo at dette er Hollywood- stjernen Gwyneth Paltrow sitt favorittprodukt – det sies hun at alltid har den i baklommen. Vi anbefaler denne sammen med serumet i samme linje. Da tar huden opp produktet på en bedre måte, og du kan redusere mengden krem som påføres.

 

 

 

 

 

Lykkelig Som Liten hudkrem Pris: 269,-

 

Dette er en krem som lett kan undervurderes. Den har kanskje ikke en lekker og eksklusiv krukke, men det er innsiden som teller. Produktet er egentlig utviklet for barn av et legepar, men passer til alle. Den er kjempefin for dem med tørr hud, eksem, psoriasis og andre plagsomme hudproblemer, og kan brukes både daglig eller jevnlig på problemområder. Dessuten er den drøy i bruk og kan den brukes over hele kroppen. De har ingen miljøbelastende eller hormonforstyrrende stoffer. Pluss at den er kortreist: produsert i Trondheim.

 

 

 

 

 

Truth Revealed Super Créme with SPF 15 
Pris: Krem 595,-  / Serum 610,-

 

Denne kremen er utviklet av den spreke dansken, Ole Henriksen, som er en pioner i bransjen. Den forbedrer hudens struktur og er pris­belønnet med tittelen «Miracle Worker», og man merker virkelig en umiddelbar forskjell når man påfører den. Man kan fysisk kjenne den jobbe. Den gir god fukt, har solfaktor 15, kan brukes hele året og passer for alle hudtyper. Vi anbefaler denne for 25-åringer og opp. Sammen med serumet i samme serie er man godt rustet for vinteren.

 

 

Få stylistens tips om høstens "must have"

Sist endret - 26 januar 2017