Meny
 
Vårens brillemote

Vårens brilletrender

I vår møtes 70-tallet og 90-tallet! Dermed blir årets trendfokus fargerikt, blomsterfylt, glitrende og lekent. Noe som også setter sitt preg på årets store og runde brillemodeller.     

 

 

 

 

 

   

Våg å skille deg ut

Vårens innfatninger er fortsatt preget av metall og acetat, men i år er det også kombinert med andre materialer og utsmykninger som resulterer i unike statement-rammer. Den runde formen dominerer i tillegg til kantede briller og den alltid klassiske cat-eye.  Fargenyansene som går igjen er mye brunt og beige ved siden av litt mer vågale farger som blå, dyp rød og sort blandet med lysere pastellfarger

 

 

Think pink

 

Speilglass i solbrillene er fortsatt supertrendy.  I tillegg er lyse, samt mørke glass i ulike nyanser – og spesielt «hot pink» - viktige stikkord for solbriller i år. De klassiske modellene Wayfarer og Aviator gjelder fortsatt, men også «oversized» og «butterfly» tar over motebildet. Det blir mye store og runde former som gir ekstra rom for å skille seg ut og sette sitt personlige preg på «look’en». La solen titte frem, vi er klare!

 

 

 

Sist endret - 18 april 2017

Relaterte butikker

Briller for alle
Optikus Krohn