Meny
 
Skolestart

Bildene er fra Beckmann

Ny sekk til skolestart

 Mange barn er i disse dager fulle av forventning til sommeren og ikke minst til skolestart. Forventningene blir ikke mindre når det skal kjøpes inn skolesekk.  

Hos G-sport, Mybag og Norli får du alle de gode sekkene fra Beckmann. Det er viktig å ha en god skolesekk. Allerede fra førsteklasse av er det mye som skal bæres. Sekken fylles med tunge bøker og vått gymtøy, blir slengt rundt i skolegården og brukt som sittepute gjennom hele skoleåret. 

 

Ryggen skal vare hele livet. Et barn som har 1 km skolevei, går med sekken på ryggen fra Lindesnes til Nordkapp – og nesten helt tilbake, i løpet av 12 års skolegang. Sekkene fra Beckmann er laget for å avlaste rygg og skuldre. Hoftebelte, brystrem, ryggspile og gode polstringer får en sekk til å føles lettere.  Kunnskap skal være lett å bære.

Beckmanns sekker er designet for at tung last skal kjennes lett å bære. For å få oppnå dette er det viktig at sekken passer til barnets størrelse, og at den festes og bæres riktig. 

Bærekomforten er veldig god i disse sekkene. Skulderstroppene er godt polstret og tåler mye vekt, og i tillegg er ryggspilen anatomisk formet – altså er den formet for å følge barnets rygg, både langs kurven, og også i bredden. 

Sist endret - 14 juni 2018

Relaterte butikker

G-Sport
Reiseeffekter
Norli Bokhandel